Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam düzenır.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı muhik rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

- İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Şirketimiz talebi ikrar edip el işi koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi yazılı usulle reddedebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe yanlış bünyelmaması gereken bir ustalıklemdir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine fen örtmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Binaların yapısına usturuplu kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde Yangın Çıkış Kapısı engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page